gevoed door Kunstloc Brabant
~

De opdracht.

Ons event heet The Story Behind. Wat is nou het echte verhaal achter een track? Wat wil de artiest met de track vertellen aan het publiek? Tijdens het event gaan wij artiesten en kunstenaar bij elkaar brengen om samen te werken. Wij willen ervoor zorgen dat het verhaal van de track gevisualiseerd wordt in kunst. Dit kunnen o.a. filmpjes, animaties, schilderijen, graffiti of andere kunstvormen zijn. Je beleeft het verhaal door te luisteren en te kijken. De kunst zal door middel van green screens afgebeeld worden.
 

~

Hoe gaan we dit realiseren?

Wij gaan doormiddel van pitches de juiste connectie zoeken tussen de artiest en de kunstenaar. De kunstenaar zal op zijn eigen manier het verhaal van de set van de artiest creëren.


Datum:
Onze indicatie datum is momenteel 12 juni, dit is onder voorbehoud. De locatie zal waarschijnlijk in Tilburg zijn en het zal een voor opgenomen live stream worden.

~

Contact:

Mocht jij geïnteresseerd zijn om als kunstenaar mee te werken aan ons evenement of weet jij iemand die een kunstenaar is die het leuk vind om mee te werken neem dan gerust contact op.

Mail: k.deklerk@student.fontys.nl