gevoed door Kunstloc Brabant
~

SEA Foundation organiseert al sinds 2016 atelierbezoeken door internationale curatoren en kunstenaars. Deze atelierbezoeken zijn bedoeld om de zichtbaarheid van het kunstveld in Noord Brabant te vergroten en kunstpraktijken te voorzien van reflectie en kritiek. We nodigen via deze Open Call alle professionele kunstenaars uit Brabant uit om zich aan te melden voor een bezoek. 

~

Op donderdag 8 december zullen Lara Gaeta, directeur aA29 Projects uit Milaan, Giacomo Galletti, teamlid van Die Sonnestube, Lugano Zwitserland en Cristina Rota, residentie coördinator van The Blank residency uit Bergamo ieder een aantal atelierbezoeken afleggen bij kunstenaars in de regio Noord Brabant.

~

Aanmelden: t/m woensdag 24 november 2022

Als je geïnteresseerd bent in een atelierbezoek van Lara Gaeta, Giacomo Galletti of Cristina Rota kun je dat tot en met 24 november a.s. laten weten. Wij vragen je interesse voor een atelierbezoek beknopt te motiveren, in het Engels en de vragen hieronder te beantwoorden. De binnengekomen reacties worden samen met eventuele suggesties vanuit SEA Foundation aan de curatoren worden voorgelegd. Uit de lijst zullen zij een keuze maken op basis waarvan het bezoekprogramma voor 8 december wordt samengesteld. Je ontvangt alleen een bericht wanneer je door de curatoren bent geselecteerd voor een atelierbezoek.

Bekijk het formulier