gevoed door Kunstloc Brabant
~

De Adviseurs
Adviseurs Sinds 2022 laat Pier15 zich adviseren door de jongeren uit haar community. Onder de noemer ‘Adviseurs van het Weggegooide Geld’ krijgen al hun domme, gekke en briljante ideeën een kans. De groep – bestaande uit jonge creatieven, productiebazen, muziekliefhebbers, kunstenaars en doorpakkers – komt maandelijks samen om concepten te verzinnen en uit te voeren. Door gewoon te doen, vallen en weer opstaan, zijn ze in korte tijd uitgegroeid tot heuse organisatietalenten, met eenieder een eigen specialiteit.

Zo bouwden de adviseurs afgelopen jaar een spraytan op ons terras, bedachten en organiseren ze Bowlerroom (het dikste feestje op de gekste plekken), hosten ze al twee jaar op rij het Pier-carnavalsfeest, én braken ze (figuurlijk) op professionele wijze hun eigen podium af bij Ploegendienst zomer en winter. Dit jaar kiest Pier15 voor gek, gekker, gekst. Om goed te beginnen starten ze met een flinke dosis talentontwikkeling, en daar zoeken ze ook nog nieuwe Adviseurs voor!

So you think you can Adviseur
Heb je geen idee wat je aan het doen bent? Of ben je wel lekker creatief bezig en is het tijd om het grootser aan te pakken? ‘So you think you can Adviseur’ is het talentontwikkeling programma voor iedereen die het niet weet, wél weet en alles daar tussenin. Samen met de huidige Adviseurs volg je in april verschillende workshops van gevestigde creatieve ondernemers. Vervolgens pas je in mei de opgedane kennis en inspiratie toe en organiseer je met de groep zélf 4 evenementen, in de breedste zin van het woord: gooi je ontwerp-skills in de strijd voor nieuwe merchendise, organiseer een expositie, maak een film, zet het terras op z’n kop met interventies, ga in protest of bedenk je eigen muziekevent. Hier stelt Pier15 – met dank aan de impulsgelden voor jongerencultuur van Gemeente Breda – €5000,- beschikbaar. Lijkt dit je wat? Check de link voor meer informatie en meld je uiterlijk 28 maart aan! 

Aanmelden!