gevoed door Kunstloc Brabant
~

Ben jij een documentairefreak, maatschappelijk betrokken en wil je samen met ons impact maken? Lees dan verder want wij zoeken jou!

Ethics Filmservice wordt een online streamingsdienst voor maatschappelijk relevante films en documentaires. Deze films worden ingezet binnen het onderwijs en bij maatschappelijke organisaties en zorginstellingen. Wij geloven dat het bekijken en nabespreken van films en documentaires impact maakt, het kritisch denkvermogen stimuleert en uiteindelijk bijdraagt aan een bredere kijk op de wereld. Op dit moment is ons platform in ontwikkeling. We verwachten in de loop van 2022 Ethics Filmservice te lanceren!

 

~

Word jij onderdeel van de selectiecommissie van Ethics Filmservice?

Om tot een goede selectie van documentaires te komen zijn we opzoek naar mensen die zowel affiniteit hebben met documentaires en met zorg, welzijn, maatschappelijke en ethische vraagstukken. We verwachten dat je ongeveer vijftien films per jaar kijkt (verschillende lengtes) en daar kort feedback op geeft waarom een film wel of niet geschikt is voor op ons platform. We komen minimaal vier keer per jaar bij elkaar om films te bespreken.
 

~

Wat krijgt je hiervoor terug?

·       Contact met een diverse, inspirerende groep professionals actief in de filmwereld en/of in het maatschappelijk werkveld.
·       Veel kennis, inspiratie en inzicht door het kijken en nabespreken van documentaires (in de toekomst wordt dit uitgebreid met fictie en podcasts)
·       Zodra Ethics Filmservice online gaat krijg je gratis toegang tot het platform.
·       Reiskosten/onkosten vergoeding.
 

~

Interesse?

Neem contact op met:

Eline van der Kaa

eline@filmmoment.nl

9173