gevoed door Kunstloc Brabant
~

Alleen de stem

Meer hebben de zangers en zangeressen van Just Us niet nodig om samen een perfecte acapella close harmony sound neer te zetten. Een sound herkenbaar voor de vele muziekliefhebbers die Just Us in de loop der jaren hebben gehoord tijdens een van de talrijke concerten in binnen- of buitenland, of op één van haar cd’s.
Messcherpe samenzang is het handelsmerk van de groep. Close harmony, as close as can be ………

 

~

Perfecte mix

Just Us is altijd op zoek naar een mix van verschillende muziekstijlen. Moeiteloos schakelen de veertien vocalisten over van pop naar klassiek, waarbij uitstapjes naar folk en big band niet worden geschuwd. Ook in haar theatershows navigeert de groep moeiteloos door het uiteenlopende repertoire.
 

~

Visitekaartje

Het onmiskenbare plezier dat de muzikanten aan het zingen beleven slaat onmiddellijk over op de toeschouwers. Door de jaren heen is dit verworden tot het visitekaartje van Just Us.

Wij zoeken versterking van ons team met een (hoge) TENOR en een BAS. Kom een kijkje nemen tijdens onze repetitie op dinsdagavond in het gemeenschapshuis Het Patronaat in Veldhoven  Je bent van harte welkom om auditie te komen doen.

Vocal Group Just Us
Patronaat, Blaarthemseweg 18, Veldhoven
Aanvang 20.00 uur
www.vocalgroupjustus.nl