Over Mestmag.nl

Mestmag.nl is hét online magazine voor kunst en cultuur in Brabant. Op deze website, op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram en met Trends & ontwikkelingen tonen we de waarde van kunst en cultuur en laten we bijzondere en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Ook delen we culturele vacatures, oproepen en inspirerende artikelen

Dus, wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de kunst- en cultuursector? Volg dan dit online platform en mis niets! 

 

Kunstloc Brabant

Mestmag.nl is een initiatief van Kunstloc Brabant

 

Aan Mestmag.nl werken mee

Op Mestmag.nl verschijnen wekelijks nieuwe artikelen die worden geschreven door een enthousiaste groep vrijwillig redacteuren. Wil jij ook schrijven voor Mestmag.nl? Wij maken graag kennis met je! 

Projectteam

Naast de vrijwillig redacteuren wordt ons online magazine dagelijks bestierd door een projectteam.

Anderen over Mestmag.nl

Can I just say I am reading Mestmag.nl weekly and that is so freaking nuttig. I love the combo of this kind of information in one place.

Juliet Gagnon

Mag ik heel even zeggen: Petje af! Voor de bijzonder inspirerende facebook pagina, Voor het mega toffe magazine, Voor de jaloersmakende vormgeving, Voor de goeie insta platform. Mega bedankt! Jullie worden enorm gewaardeerd!

Daphne D’Achard