Mestmag.nl: online magazine

Mestmag.nl is hét online magazine voor kunst en cultuur in Brabant. Op deze website, op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram en met Trends & ontwikkelingen tonen we de waarde van kunst en cultuur en laten we bijzondere en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Ook delen we culturele vacatures, cultuur nieuws en culturele evenementen.

Dus, werk je in de kunst- en cultuursector? Volg dan dit online community platform en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten in de sector.

 

Papieren magazine wordt geheel online magazine

Mestmag.nl is niet áltijd een geheel online magazine geweest. Van 2013 tot en met 2016 verscheen MEST magazine: een papieren tijdschrift dat ieder kwartaal uitkwam. Na 2016 is MEST magazine uitgegroeid tot het volledige online magazine Mestmag.nl.

 

Kunstloc Brabant

Mestmag.nl is een initiatief van Kunstloc Brabant

 

Contentpartners

Wij werken op het gebied van content samen met Culturele Vacatures, Cultuur+ondernemen, Cultuurmarketing, CultuurCollege, Breda University of Applied Sciences, DURF!, We Are Public en InBrabant.

 

Aan Mestmag.nl werken mee

Op Mestmag.nl verschijnen wekelijks nieuwe artikelen die worden geschreven door een enthousiaste groep vrijwillig redacteuren.

Projectteam

Naast de vrijwillig redacteuren wordt ons online magazine dagelijks bestierd door een projectteam.

Anderen over Mestmag.nl

Can I just say I am reading Mestmag.nl weekly and that is so freaking nuttig. I love the combo of this kind of information in one place.

Juliet Gagnon

Mag ik heel even zeggen: Petje af! Voor de bijzonder inspirerende facebook pagina, Voor het mega toffe magazine, Voor de jaloersmakende vormgeving, Voor de goeie insta platform. Mega bedankt! Jullie worden enorm gewaardeerd!

Daphne D’Achard