Pensioenen en Verzekeringen voor creatieve ondernemers

Journaliste Jozien Wijkhuijs en schrijfster Lotte Lentes maken een podcastreeks over ondernemerschap. In zes afleveringen onderzoeken ze de zin en onzin van allerlei onderwerpen waar (startende) ondernemers in de culturele sector mee te maken krijgen. In de derde podcast duiken ze in de wondere wereld van verzekeringen en pensioenen. Best een eng onderwerp, want als creatief ondernemer sta je vaak alleen en ben je niet altijd even makkelijk te verzekeren. Wat zijn de meest toegankelijke opties? Samen met schrijfster en podcastmaker Hanneke Hendrix gaan ze in gesprek.

– De podcast verscheen eerder op de blog van Creative Contracts

Pensioenen en verzekeringen voor creatieve ondernemers

Luister de podcast hier:

Mestmag.nl Live

Vanuit het format ‘Mestmag.nl Live’ duiken we samen met jou de diepte in rondom specifieke onderwerpen. In maximaal 30 minuten worden vragen op het vlak van ondernemerschap behandeld door een steeds wisselende host. ‘Mestmag.nl Live’ is bedoeld voor kunstenaars, makers en creatieve ondernemers.

Donderdag 13 september vindt de tweede uitzending van ‘Mestmag.nl Live’ plaats. De uitzending wordt gepresenteerd door Yvonne Vetjens en Hub Dohmen, beide werkzaam bij Dohmen Advocaten. Tijdens deze uitzending nemen zij je mee in het onderwerp ‘contracten en intellectueel eigendom’ 

De uitzending is kosteloos te volgen via de Facebookpagina van Mestmag.nl. Welke prangende vragen heb jij op het vlak van contracten? Waar loopt je tegenaan? En op welke vraag wil jij dat iedereen het antwoord hoort? Deel vooral je vragen met de redactie, zodat de host deze vragen tijdens de uitzending kan behandelen.

Via deze link kijk je de eerste uitzending over ‘netwerken’ terug.

Creative Contracts is een platform voor creatieve ondernemers. Je vindt er juridische en zakelijke tools die lastige onderwerpen inzichtelijk en toegankelijk maken. Denk hierbij aan contracten, trainingen, blogs en podcasts.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Tags:
Geen reacties

Geef een reactie