Powered by Tinc biedt één-op-één coachingsessies aan voor muzikale makers

Bedrijf: Powered by TINC

Data: 28 april 2020 en 2 juni 2020

Eén-op-één coachingsessies

In één-op-één coachingsessies biedt Powered by TINC professionele makers een klankbord om muzikale ambities om te zetten naar concrete uitvoering.

Powered by TINC gelooft in de magie van muziek als middel om mensen te raken, te verbinden en elkaar werkelijk te ontmoeten. Het mogelijk maken van momenten waarop muziek haar waarde zicht- en voelbaar kan maken is de belangrijkste drijfveer van de organisatie. Daarbij liggen de artistieke ideeën van maker aan de basis.

Het team van Powered by TINC biedt professionele makers de tools om altijd zelf aan het roer te staan in de realisatie van een ambitie. In de TINC FORUM coachingsessies helpt Powered by TINC makers bij het realiseren van artistieke ambities. Daarbij ligt de nadruk op het proces van makerschap en het verbinden van projecten, partners en financieringsmogelijkheden.

 

Informatie coachingsessies

Data: dinsdag 28 april 2020 – dinsdag 2 juni 2020
Tijd: 10:00-10:40, 10:50-11:30, 11:40-12:20
Locatie: Dock Zuid, Ringbaan Oost 8.12 (1e verdieping)

 

Aanmelden

Ben jij een professionele muzikale maker en ga je graag – op veilige afstand – rond de tafel met Powered by TINC tijdens een één-op-één coachingsessie? Neem dan een kijkje op www.poweredbytinc.com!

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Geen reacties

Geef een reactie