Schrijfwedstrijd ‘Slapen onder de brug’ van Stichting Weeshuisjes

Bedrijf: Stichting Weeshuisjes

Deadline: 22 augustus 2020

Het Hinthamerhotel

Wie de Hinthamerbrug oversteekt zal ontdekken dat er sinds kort in het brugwachtershuisje een hotel is gevestigd, het Hinthamer Hotel*. Als voorbijganger kan je je afvragen wáár alle hotelgasten slapen, want zo groot is het gebouwtje niet. Maar zodra je het hotel betreedt en via de receptie – waar je door Krijn een sleutel krijgt overhandigd – de trap afdaalt, zal je verbaasd staan hoe groot het daar beneden is! Aan een lange gang bevinden zich aan weerszijde vijf kamers. Van welke kamer heb jij de sleutel?

 

Schrijfwedstrijd

Wat beleefde je tijdens jouw overnachting in het Hinthamerhotel? Laat je fantasie de vrije loop en beschrijf in maximaal 250 woorden wat er in dit bijzondere hotel gebeurde. Stuur je verhaal naar imke@weeshuisjes.nl, liefst voorzien van een foto van jezelf (of van iets wat gebeurde of wat je is opgevallen).

 

Prijzen

De inzendingen worden geplaatst op de Facebookpagina van Sluismeester Krijn. Een selectie van de mooiste verhalen en foto’s komt in het boekje ‘Slapen onder de brug’. Een deskundige jury bestaande uit de Bossche schrijfster Annemarie Bon, uitgeefster Elseline Knuttel, kunstenaar jan Stroeve en Krijn zelf, zullen uit alle inzendingen 22 augustus drie winnende verhalen kiezen.

1e prijs een overnachting voor 2 personen in hotel De Bossche Kraan
2e prijs een overnachting in B&B Het Herenhuis in Dordrecht
3e prijs een cadeaubon van € 25,- van BOEL bazaar plus ontvangst met koffie/thee

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Geen reacties

Geef een reactie