Thema in Beeld | Gastvrijheid

Mooie, inspirerende en bijzondere beelden uit Brabant en passend in het thema ‘Gastvrijheid’. Ditmaal brengen we je beelden van de Young Art Night, een jaarlijkse avond die voor en door jonge kunstliefhebbers wordt georganiseerd in het Van Abbemuseum. Met een programma vol kunst, mode, muziek en performance was er ook tijdens deze editie weer meer dan genoeg te zien.

–  Foto’s gemaakt door William van der Voort

Op 22 september jl. organiseerde de Young Art Crowd alweer de elfde editie van de Young Art Night. De Young Art Crowd, of YAC in het kort, is een bont gezelschap voor kunstliefhebbers van grofweg 19 tot en met 29 jaar. Met allerlei evenementen als etentjes, art talks en een culturele agenda brengt de YAC op creatieve en toegankelijke wijze kunst en cultuur naar een relatief jonge doelgroep.

Dit keer was het thema van de Young Art Night ‘Radio Loves the Video Star’. Beeld en geluid, video en audio, radio en film – in alles tegengesteld, maar opposites attract. De liefde tussen beide genres stond dan ook centraal in deze editie. De avond kreeg bovendien vorm door de samenwerking met verschillende Eindhovense culturele grootheden, zoals RaRaRadio en het Eindhovens Film Festival. William bracht een bezoek aan de Young Art Night en schoot een stapel mooie beelden.

FOTO’S GEMAAKT DOOR WILLIAM VAN DER VOORT

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Tags:
Geen reacties

Geef een reactie