Grenzeloos

Onze Razende Reporters gaan op pad om bijzondere culturele evenementen in Brabant te bezoeken en verslag uit te brengen vanaf deze evenementen. Speciaal voor Mestmag.nl bezocht Razende Reporter Sofie Circus Cubiss tijdens festival Circolo.

Tegenwoordig kent Europa tientallen steden met een lichtfestival. In dit artikel wordt kort inzicht gegeven in de twee bekendste Nederlandse lichtfestivals, die ook internationaal hoge ogen gooien. Wat kenmerkt ze en hoe verschillen ze van elkaar? En wat is het nut en de noodzaak van netwerkvorming die plaatsvindt tussen lichtfestivals wereldwijd?

Daar zijn we weer met de culturele uittips voor komende week, geselecteerd door Teddy Tops (hoofdredacteur van We Are Public Brabant)! Ze selecteert de krenten uit de pap van het gratis programma voor mensen met een lidmaatschap (en voor iedereen die ook wil gaan). Dit zijn de tips voor 26 oktober t/m 1 november!

Geert van Boxtel is werkzaam als ‘arrangeur’ voor de Provincie Noord-Brabant. Vanuit zijn positie mag hij de komende twee jaar een stimulans geven aan de vernieuwing en verbreding van de klassieke en hedendaagse muzieksector in onze provincie. Speciaal voor Mestmag.nl deelt Geert maandelijks zijn bevindingen in een blog.

De herfstmaand is bij uitstek een uitgaansmaand. Teddy Tops is hoofdredacteur van We Are Public Brabant en selecteert de krenten uit de pap van het gratis programma voor mensen met een lidmaatschap (en voor iedereen die ook wil gaan). Dit zijn de tips voor 19 t/m 26 oktober!