mest

Hoe kan Brabant de internationale positie op het gebied van kunst en cultuur verstevigen? In het kader hiervan zette BrabantStad een online-marketingopleiding op voor marketeers uit de Brabantse cultuursector. Hoe hebben de deelnemers de opleiding ervaren en wat zijn hun internationale plannen?

Het effect van versoepeling van coronaregelgeving voor Brabantse kleine theaters. Een onbeperkt aantal bezoekers per voorstelling; sinds 1 juli 2020 mag het weer. Maar: wel op 1,5 meter afstand van elkaar zitten. Hoe gaan de kleine theaters in Brabant om met de versoepeling? En wat betekent dit voor hun toekomst? Hierover gingen we in gesprek met vier theaters.

Janne Pisters is coördinator van OKVO (Osse Kunstinstellingen Voor het Onderwijs). Ze kijkt terug op de mooie momenten die ze had dit schooljaar en ze vertelt wat de ambities zijn voor de komende jaren.

In deze derde aflevering van MEST podcast Hub! spreekt theatermaker Twan van Bragt met theatermaker/beeldend kunstenaar Bram van Helden over TalentHub Brabant.

In deze tweede aflevering van de MEST podcast Hub! spreekt theatermaker Twan van Bragt met animator/illustrator Loek Vugs en zijn mentor Maarten Gulickx over TalentHub Brabant.

In dit debuut van MEST podcast spreekt schrijver en theatermaker Twan van Bragt met zangeres Sanne Rambags en haar mentor Bartho van Straaten over TalentHub Brabant.