gevoed door Kunstloc Brabant
~

Inzicht in beleid en markt

Trends & ontwikkelingen (T&O) biedt een overzicht van het cultuurnieuws uit Nederland en Noord-Brabant. Zo kan iedereen in de culturele sector eenvoudig op de hoogte blijven van actuele berichten over o.a. cultuurbeleid, cultureel ondernemerschap, onderzoek, financiering, cultuureducatie en amateurkunst. Om het overzicht actueler, relevanter en gebruiksvriendelijker te maken is T&O verhuisd van MEST naar de nieuwe site van Kunstloc Brabant.

Bekijk Trends & ontwikkelingen bij Kunstloc

Trends & ontwikkelingen begon ooit als een interne nieuwsbrief voor de medewerkers van bkkc en Kunstbalie, nu Kunstloc Brabant. Intussen zijn er meer dan 2860 mensen geabonneerd op de wekelijkse nieuwsbrief. Uit een recent lezersonderzoek blijkt dat zij de dienst zeer waarderen. 83% van de deelnemers stelt dat T&O bijdraagt aan hun inzicht in beleid en markt in de culturele sector.

Naast het volgen van de actualiteit in de cultuursector en in Brabant, wordt ook het bijhouden van vakgerichte informatie, algemene nieuwsgierigheid, en expertisebevordering veel genoemd als reden voor het gebruik. In de tabel hiernaast zie je waar onze lezers T&O voor benutten.

5959

Ton van der Linden

documentalist Kunstloc
Ton van der Linden