gevoed door Kunstloc Brabant
~

Culturele en creatieve vacatures en oproepen kunnen kosteloos geplaatst worden op onze website, en worden ook gedeeld via onze social media-kanalen. Om zelf vacatures en oproepen te kunnen plaatsen dien je eerst een account aan te maken. Voor het aanmaken van een account vragen we een naam en e-mailadres, om je een inlog aan te bieden en met je te communiceren over je account. We gebruiken deze gegevens niet voor andere doeleinden.

Maak een account aan

~

Vereisten

Vacatures

  • alleen vacatures in de culturele of creatieve sector
  • alleen vacatures in Noord-Brabant of met werkgebied voornamelijk in Brabant
  • vermeld de organisatie, standplaats, het aantal uren en de sluitingsdatum

 

Vacature aanmaken

Oproepen

  • oproepen voor culturele en creatieve professionals, dus ook landelijke oproepen
  • oproepen van culturele en creatieve professionals of organisaties in Brabant, dus ook voor een breed cultuurgeïnteresseerd publiek
  • alleen oproepen met een heldere deadline
  • geen advertenties en commerciële oproepen
  • wedstrijden dienen te voldoen aan de Fair Practice Code

Oproep aanmaken

Vacatures en oproepen beheren

Bij het plaatsen van vacatures en oproepen moeten er een aantal verplichte velden ingevuld worden. Daarnaast is het mogelijk je oproep te verrijken met meer tekst, beeld, video en links. Gebruik daarvoor de 'Content blokken'.

Is er iets veranderd? Je kunt je eigen vacatures en oproepen altijd zelf bijwerken door in te loggen op je account. 

Vacatures en oproepen beheren
~

Let op!

Op de oproepen en vacatures die je plaatst op onze site zijn de richtlijnen voor de AVG en auteursrecht van toepassing. Neem geen persoonsgegevens op in tekst en beeld zonder dat je hiervoor een geldende grondslag voor hebt. Gebruik geen beeld en tekst zonder dat je toestemming voor gebruik hebt.

MEST is niet verantwoordelijk voor wat gebruikers op deze website plaatsen, en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. MEST kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door gebruikers van de website.