gevoed door Kunstloc Brabant
~

MEST is een platform voor en door professionals die een brede interesse hebben in kunst en cultuur in Brabant. Met ons platform kunnen we jouw visie en werk extra onder de aandacht brengen. Zo laten we graag zien wat de kracht van kunst en cultuur in Brabant is. En hoe dit de Brabanders raakt en verrijkt.

MEST is er voor en door jou!  

Op het MEST platform hebben we voor jou als kunstenaar, gezelschap of culturele instelling verschillende (onbetaalde) (promotie)mogelijkheden:

  • Heb jij een sterke visie over of frisse blik op het culturele veld in Brabant? Schroom niet om ons te benaderen met jouw column of opiniestuk. We plaatsen jouw mening graag op ons platform en verspreiden jouw artikel daarna ook via onze populaire social media kanalen.
  • Je kunt bij de Instagram Mestafette onze stories voor 24 uur overnemen. Laat bijvoorbeeld jouw maakproces zien, of houd een live sessie. Hier lees je er meer over.
  • Heb jij een mooi interview dat we kunnen doorplaatsen? Actuele interviews met Brabantse makers delen we altijd graag.
  • Culturele en creatieve vacatures en oproepen kunnen kosteloos geplaatst worden op onze website, en worden ook gedeeld via onze social media-kanalen. Hier lees je er meer over.

 

Neem contact op met Anouck

MEST is er voor en door jou!  
~

Over Mestmag.nl

Mestmag.nl is hét online magazine voor kunst en cultuur in Brabant. Op deze website, op Facebook, LinkedInTwitter en Instagram en met Trends & ontwikkelingen tonen we de waarde van kunst en cultuur en laten we bijzondere en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Ook delen we culturele vacaturesoproepen en inspirerende artikelen

Dus, wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de kunst- en cultuursector? Volg dan dit online platform en mis niets! 

 

Kunstloc Brabant

Mestmag.nl is een initiatief van Kunstloc Brabant.

 

Aan Mestmag.nl werken mee

Op Mestmag.nl verschijnen wekelijks nieuwe artikelen die worden geschreven door een enthousiaste groep redacteuren. Wil jij ook schrijven voor Mestmag.nl? Wij maken graag kennis met je! 

Redactieteam

Naast de redacteuren wordt ons online magazine bestierd door een redactieteam.

Anouck Storms

Hoofdredacteur
Anouck Storms