Wat kan MEST voor jou betekenen?

MEST is een platform voor en door professionals die een brede interesse hebben in kunst en cultuur in Brabant. Met ons platform kunnen we jouw visie en werk extra onder de aandacht brengen. Zo laten we graag zien wat de kracht van kunst en cultuur in Brabant is. En hoe dit de Brabanders raakt en verrijkt.

Juist nu onze wereld even stil staat en niets meer zeker lijkt, hebben we creativiteit harder nodig dan ooit. Zing, speel, schrijf, schilder en laat ons zien hoe jij jouw werk juist nu op een nieuwe manier inzet en Brabanders daarmee bereikt.

Op het MEST platform hebben we voor jou als kunstenaar, gezelschap of culturele instelling verschillende (onbetaalde) (promotie)mogelijkheden:

 

  • Heb jij een sterke visie over of frisse blik op het culturele veld in Brabant? Schroom niet om ons te benaderen met jouw column of opiniestuk. We plaatsen jouw mening graag op ons platform en verspreiden jouw artikel daarna ook via onze populaire social media kanalen.
  • Je kunt ook onze Stories op Instagram voor 24 uur overnemen. Laat bijvoorbeeld jouw maakproces zien, of houd een live sessie. Hier lees je er meer over.
  • Heb jij een mooi interview dat we kunnen doorplaatsen? Actuele interviews met Brabantse makers delen we altijd graag.
Expo landkunst

Interesse in één van deze mogelijkheden?