De wondere wereld van contracten

Journaliste Jozien Wijkhuijs en schrijfster Lotte Lentes maken een podcastreeks over ondernemerschap. In zes afleveringen onderzoeken ze de zin en onzin van allerlei onderwerpen waar (startende) ondernemers in de culturele sector mee te maken krijgen. In de tweede aflevering buigen ze zich over de wondere wereld van het recht en contracten. Hoe ingewikkeld is het nou eigenlijk en wat heb je precies nodig? Samen met ‘Mr. in de Kunst’ Marlous Roelofs en ontwerpster Suzanne Oude Hengel gaan ze in gesprek over de nut en noodzaak van contracten. 

– De podcast verscheen eerder op de blog van Creative Contracts

De wonderlijke wereld van contracten

Luister de podcast hier:

Mestmag.nl Live

Vanuit het format ‘Mestmag.nl Live’ duiken we samen met jou de diepte in rondom specifieke onderwerpen. In maximaal 30 minuten worden vragen op het vlak van ondernemerschap behandeld door een steeds wisselende host. ‘Mestmag.nl Live’ is bedoeld voor kunstenaars, makers en creatieve ondernemers.

Donderdag 14 juni jl. vond de eerste uitzending van ‘Mestmag.nl Live’ plaats. De uitzending werd gepresenteerd door Maaike van Steenis, schrijver van het boek ‘Tussen Kunst en Cash’. Tijdens deze uitzending stond het onderwerp ‘netwerken’ centraal. Gezien het succes van deze uitzending, gebaseerd op het aantal kijkers, de inhoudelijke reacties van kijkers en het technisch voorspoedige verloop van de uitzending, gaan we door met het verzorgen van webinars. Via deze link kijk je de eerste uitzending over ‘netwerken’ terug.

De volgende uitzending gaat over het onderwerp ‘contracten’ en vindt plaats op donderdag 6 september om 19.30 uur. De webinar is kosteloos te volgen via de Facebookpagina van Mestmag.nl. Welke prangende vragen heb jij op het vlak van contracten? Waar loopt je tegenaan? En op welke vraag wil jij dat iedereen het antwoord hoort? Deel vooral je vragen met de redactie, zodat de host deze vragen tijdens de uitzending kan behandelen.

Creative Contracts is een nieuw platform voor creatieve ondernemers. Je vindt er juridische en zakelijke tools die lastige onderwerpen inzichtelijk en toegankelijk maken. Denk hierbij aan contracten, trainingen, blogs en podcasts.  Speciaal voor Mestmag.nl krijg jij van Creative Contracts 10% korting op de contracten. Ga hiervoor naar de website van Creative Contracts en voer de kortingscode MESTMAGCC2018 in. De code is geldig t/m 21 juli a.s.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Tags:
Geen reacties

Geef een reactie