De zin en onzin van netwerken

Journaliste Jozien Wijkhuijs en schrijfster Lotte Lentes maken een podcastreeks over ondernemerschap. In zes afleveringen onderzoeken ze de zin en onzin van allerlei onderwerpen waar (startende) ondernemers in de culturele sector mee te maken krijgen. De eerste aflevering gaat over de zin en onzin van netwerken. 

– De podcast verscheen eerder op de blog van Creative Contracts

De zin en onzin van netwerken

Luister de podcast hier:

Mestmag.nl Live

Om samen met jou de diepte in te duiken rondom specifieke onderwerpen, starten we met het aanbieden van een webinar. Tijdens de webinar, met de naam ‘Mestmag.nl Live’ , worden in maximaal 30 minuten vragen op het vlak van ondernemerschap behandeld door een expert. De webinar is bedoeld voor kunstenaars, makers en creatieve ondernemers. Het plan is om maandelijks een webinar te organiseren, maar we starten om te beginnen met een pilotuitzending. Iedere uitzending wordt door een andere host, een expert op het vlak van een specifiek onderwerp, gepresenteerd.

De eerste uitzending, de pilot, vindt plaats op donderdag 14 juni a.s. en wordt gepresenteerd door Maaike van Steenis, schrijver van het boek ‘Tussen Kunst en Cash’. Tijdens deze uitzending staat het onderwerp ‘netwerken’ centraal en zal Maaike vragen vanuit de community beantwoorden. De webinar is kosteloos te volgen via de Facebookpagina van Mestmag.nl en het tijdstip van aanvang van de webinar communiceren we op korte termijn via onze social media kanalen. In deze berichten geven we ook extra toelichting hoe je de webinar kan vinden en volgen.  

Jij bepaalt de exacte inhoud van de webinar, want tijdens de webinar worden vragen uit de community behandeld. We willen je van harte uitnodigen om op voorhand vragen in te sturen in relatie tot het onderwerp ‘netwerken’. Wat wil jij weten over netwerken? Welke vragen heb jij met betrekking tot fysiek netwerken? Online netwerken? En wat heb je nu altijd al willen weten in relatie tot netwerken? Vragen mag je mailen naar de redactie. Zet de webinar op donderdag 14 juni a.s. dus alvast in je agenda en laat je bijspijkeren op het vlak van ‘netwerken’.

Creative Contracts is een nieuw platform voor creatieve ondernemers. Je vindt er juridische en zakelijke tools die lastige onderwerpen inzichtelijk en toegankelijk maken. Denk hierbij aan contracten, trainingen, blogs en podcasts.  Speciaal voor Mestmag.nl krijg jij van Creative Contracts 10% korting op de contracten. Ga hiervoor naar de website van Creative Contracts en voer de kortingscode MESTMAGCC2018 in. De code is geldig t/m 22 juni a.s.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter
Tags:
Geen reacties

Geef een reactie